Sint Job Berkel-Enschot

Sint Job-viering

Het Jobfeest begint om 11.00 uur met de traditionele eucharistie-viering in de Sint Caeciliakerk. Pastoor Juan van Eijk gaat dit jaar voor het eerst voor in deze feestelijke viering. De gilden Sint Joris/Sint Sebastiaan en Sint Hubertus, en het Gemengd Koor zijn ook aanwezig en maken het zo tot een hele bijzondere viering.Pleinfeest

Vanaf 13.00 uur vindt op het plein voor de Sint Caeciliakerk en in de omliggende straten het pleinfeest plaats. Gezellige muziek, het Koningsschieten, oude ambachten, kinderactiviteiten en nog veel meer. Onder het genot van een pintje of een scharretje is het goed toeven en ontmoeten.


In de kerk

Ook in de Sint Caeciliakerk wordt de gehele middag, vanaf 13.30 uur, een bijzonder muziekprogramma uitgevoerd.

Er treedt een scala van koren en zangers op.

In de intieme sfeer van de kerk is dit een feest voor alle bezoekers.Optredens buiten

Op het podium op het plein kunt u (onder meer) rekenen op Sfeer&Meer Music, Be Brass Band, Qualawaai en nieuw dit jaar Big Band Boxtel en de meezing-afsluiting. Er zijn ook leuke dansoptredens van Dansschool Van Opstal en het Factorium.


De scouting is er met zijn klimtoren en met pannavoetbal, voor kinderen is er een springkussen. Er zijn vele ambachten en verenigingen laten zich zien op de kraampjes langs het plein. Het koningschieten zal plaatsvinden tijdens het pleinfeest, met de prijsuitreiking op het poidum. De gilden verzorgen een speciale schietwedstrijd op de parkeerplaats achter de kerk. Natuurlijk zijn de visboer en de snoepkraam er ook weer.


... en binnen

In de kerk treden onder andere de koren In Between,  BEZ, What's in a name en Cantique

Het kerkprogramma: